Har ert företag behov av ett bra kvalitetsledningssystem, så ska ni satsa på SafetyNet som kvalitetsledningssystem. Det gör att ni kan skippa papper och penna och istället satsa på en bra digital plattform. För er innebär det ett effektivare sätt att arbeta med ISO9001, ISO14001 samt FR2000. Företag bör ha ett systematiskt kvalitet-och miljöarbete. Detta ska utgå från att alla medarbetare kan hjälpa till, bidra samt förbättra era affärsprocesser och rutiner.

Om man väljer att använda SafetyNet som kvalitetsledningssystem så görs detta arbete enkelt via telefon eller surfplatta. Då allt sker digitalt så blir allt så mycket enklare. Det gör att alla kan arbeta i detta system och att alla är uppdaterade om vad som händer och sker.

Ett bra system för kvalitetsledning

Genom att ha SafetyNet som kvalitetsledningssystem så får ni en bra plattform med ett innehåll som ni själva kan bestämma. Ni kan lägga till fler moduler i det om ni behöver. Med detta kvalitetsledningssystem kan ni i ert företag ha ett effektivt kvalitets- och miljöarbete samt att ni även på ett lätt sätt kan hantera olika handlingsplaner, göra uppföljningar, göra kontroller, göra undersökningar så väl som att ni även göra avvikelserapporteringar. Låter detta som om det vore något för ert företag?

Vill ni veta mer om SafetyNet? Då ska ni vända er till Axintor. Detta företag står bakom detta system så väl som att de har flera andra verktyg som kan passa ert företag på ett bra sätt. Ni kan läsa mer om allt detta på deras hemsida.