Sweden Green Building Awards


EEEEEEE

Sweden Green Building Awards delas i år ut på galamiddagen den 30 september, som även i år hålls i Gyllene Salen i Stockholms stadshus. När du köper din biljett till konferensen kan du välja att lägga till en middagsbiljett. Ta möjligheten att mingla med branschkollegor och vara med när årets vinnare koras!

Utmärkelsen Sweden Green Building Award har tagits fram av Sweden Green Building Council med syftet att belöna de bästa projekt som certifierats under det gångna året och samtidigt premiera de personer och organisationer som arbetar med hållbart byggande i Sverige. Även i år delas priset för hållbarhetsarbete i innovativ samverkan ut av Stockholms stads forum för hållbara fastigheter och Sweden Green Building Council. Priset tilldelas en fastighetsägare eller fastighetsförvaltare som i ett innovativt samarbete med sina hyresgäster eller boende har genomfört åtgärder som ökar en i Stockholms stad befintlig byggnads hållbarhet och därmed också fört in ett livscykeltänkande i såväl förvaltning som lokalutnyttjande.

Information om nomineringar:

  • Nomineringsperioden har gått ut.
  • Samtliga uppgifter är obligatoriska för nominering. Juryn kan återkomma och be om kompletterande uppgifter vid behov. Högupplösta bilder som illustrerar projektet ska bifogas.
  • Lämnad information kan komma att offentliggöras och kan komma att publiceras på SGBC:s hemsida.
  • Tidigare vinnare kan inte nomineras igen.
  • Jurygrupper utses av SGBC. Juryns beslut är slutgiltigt och kan inte överklagas.

Nomineringsformulären

BREEAM Nominering

GreenBuilding Nominering

Hållbart anläggningsprojekt Nominering

LEED Nominering

Miljöbyggnad Nominering

Personpris för hållbar stadsutveckling Nominering

Personpris för hållbart byggande Nominering

För frågor kring nomineringsprocessen, kontakta Jennie Bank, kommunikatör Sweden Green Building Council, jennie.bank@sgbc.se.

För att sätta fokus på hållbarhetsarbetet när Stockholm växer är Stockholms stads forum för hållbara fastigheter tillsammans med Sweden Green Building Council värd för ett pris för hållbarhetsarbete i innovativ samverkan. Nu öppnar nomineringen för priset som syftar till att stimulera fastighetsbranschens arbete med att i samarbete med hyresgäster och andra brukare hållbarhetsanpassa beståndet av fastigheter.

Priset kommer att delas ut till en fastighetsägare eller fastighetsförvaltare som genom ett målmedvetet arbete, i en eller flera av sina befintliga byggnader i Stockholm, samarbetat med sina hyresgäster eller boende och genomfört framgångsrika åtgärder som ökar fastigheternas hållbarhet och för in ett livscykeltänkande i såväl förvaltning som lokalutnyttjande.

Priset kommer att delas ut på Sweden Green Building Awards den 30 september 2015 som hålls i Gyllene Salen i Stockholms Stadshus.

Nu är nomineringsperioden öppnen. Nomineringsperioden pågår fram till den 25 augusti  2015.

För att nominera, document ladda ner nomineringsformulär här  (55 KB)och skicka ifyllt formulär till info@sgbc.se.

För frågor om nomineringsprocessen, kontakta Jennie Bank, kommunikatör på Sweden Green Building Council, via mail: jennie.bank@sgbc.se